Motivatiebrief logistiek medewerker

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Logistiek Medewerker is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Camille Schol
Moutheuvelsweg 28
6171 VJ Stein

Jorrick van der Galiën
Business Park Stein 302-318
6181 MC Elsloo

Stein, [DATUM]

Betreft: vacature logistiek medewerker

Geachte heer Van der Galiën,

Met interesse las ik [DATUM] in Dagblad De Limburger de vacature van uw organisatie, waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een logistiek medewerker. Via deze motivatiebrief wil ik graag mijn interesse voor de vacature kenbaar maken en solliciteren naar de openstaande functie.

In [DATUM] heb ik de opleiding Transport en Logistiek, met als specialisatie Logistiek, afgerond. Daarna ben ik gaan werken als logistiek assistent bij een distributiecentrum in Maasmechelen. Na enkele maanden, ben ik doorgegroeid naar de functie van logistiek medewerker. Mijn werk voer ik met plezier uit, echter biedt uw organisatie mij meer opleidingsmogelijkheden en werkuren. Tevens heb ik affiniteit met uw producten en ben ik geïnteresseerd in de grote mate van milieubewust werken van uw organisatie, waaraan u aandacht besteedt in de vacature.

Als logistiek medewerker houd ik van hard werken, in een gedreven en gemotiveerd team. Ervoor zorgen dat alles logistiek tot in de puntjes geregeld is, vind ik uiteraard zeer belangrijk. Het is van het grootse belang dat producten in perfecte staat, in de juiste aantallen en op tijd het magazijn verlaten. Door als logistiek medewerker nauwkeurig en accuraat te werken probeer ik dit iedere keer te bereiken. Daarnaast houd ik er rekening mee dat de werkplek opgeruimd is, de voorraden gecontroleerd worden en het kwaliteitsbeleid nagestreefd wordt. Het zo milieuvriendelijk mogelijk uitvoeren van de logistieke doelstellingen zou een nieuwe, uitdagende aanvulling op mijn takenpakket zijn, evenals het nadenken over logistieke verbeteringen.

Andere persoonlijke kwaliteiten die van belang zijn voor de functie van logistiek medewerker en waaraan u ook aandacht besteedt in de vacature zijn mijn ruime ervaring in logistieke software en het MS Office pakket. De Nederlandse en Engelse taak beheers ik uitstekend, daarnaast kan ik mij mondeling ook goed redden in het Duits. In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig de sportschool en ben daardoor fysiek zeer sterk te noemen. De hele week fysiek hard werken is voor mij geen enkel probleem.

Hopelijk heb ik u van mijn kwaliteiten kunnen overtuigen in deze motivatiebrief. Logistiek medewerker bij uw milieubewuste organisatie worden zou voor mij een mooie nieuwe stap zijn waarbij ik ontzettend veel kan leren. Graag vertel ik u meer over mijn motivatie in een persoonlijk gesprek.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Jorrick van der Galiën

download-breed

11 gedachten over “Motivatiebrief logistiek medewerker

 1. Karin

  Mooie brief. hier heb ik wat aan. Ga deze brief zeker gebruiken en hopelijk komt er iets positiefs uit.

  Reageren
 2. Karin

  Mooie brief. hier heb ik wat aan.

  Reageren
  1. anoeska

   graag wie weet krijg ik mijn nieuwe functie

   Reageren
 3. Marianne Luinstra

  Goede brief. Ik gebruik in de les Nederlands als voorbeeld op de opleiding Logistiek Medewerker. Bedankt!

  Reageren
 4. Oguzhan

  hartstikke fijn dat er zulke brieven bestaan, dit kostte mij altijd heel veel tijd en dit heeft mij een goed voorbeeld gegeven van hoe ik een motivatiebrief zou moeten maken! Ik wil iedereen bedanken hiervoor.

  Reageren
 5. russell quandus

  stuur mij een motivatie voor team leider magazijn

  Reageren
 6. Miranda Pieters

  Ik zou graag deze brief willen gebruiken als motivatie.
  Ik ben opzoek naar een nieuwe uitdaging.

  Goede voorbeeld brief.

  Reageren
 7. Jos.S

  Dit is precies wat ik zoek.
  Haal er veel informatie uit waar ikzelf niet op kan komen.
  Hopen dat dit gaat werken voor mij.

  Reageren
 8. Henry

  Fijn dat deze mogelijkheid bestaat, het zal mij een heel eind op weg helpen, alles heb ik gereed, allen de motivatie brief vond ik een lastig verhaal.

  Bedankt dat dit mogelijk is.

  Reageren
 9. Maarten

  Mooie motivatiebrief waar ik het een en ander uit heb kunnen halen voor mijn sollicitatie.
  Hopelijk word ik aangenomen!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.