Motivatiebrief vakkenvuller

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Vakkenvuller is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Corbin Postema
Kerkstraat 58
6671 AN Zetten

Jazzy Radix
Heerlerweg 191
6367 AH Voerendaal

Zetten, [DATUM]

Betreft: vacature vakkenvuller

Geachte heer Radix,

Vandaag zag ik in uw supermarkt de vacature voor vakkenvuller. Graag wil ik via deze motivatiebrief laten weten geïnteresseerd te zijn in deze functie.

In de functieomschrijving geeft u aan op zoek te zijn naar een vakkenvuller met een hands on mentaliteit. Daarnaast moet deze persoon oog voor detail hebben en netjes kunnen werken. Na het lezen van de vacature herkende ik mijzelf hierin. Ik pak dingen meteen aan en houd van een overzichtelijke werkomgeving. Ik houd mijn werkplek graag netjes.

Ik ben 16 jaar en zit momenteel in 5 HAVO. Ik wil graag een wat extra geld verdienen op een manier die te combineren is met school. Stilzitten past niet bij mij, daarom is een baantje als vakkenvuller de perfecte manier om aan het werk te zijn. Eerder heb ik werd gehad als krantenbezorger. Omdat dit niet meer in mijn schoolschema paste moest ik hiermee stoppen. Als vakkenvuller zijn de werkzaamheden afwisselender en werk je samen in een jong en gezellig team. Het werk als vakkenvuller spreekt mij hierdoor meer aan.

Omdat ik snel leer ga ik er vanuit dat kassawerkzaamheden mij ook prima af zullen gaan. Ik ben gemakkelijk aanspreekbaar en help mensen graag op weg. Wanneer er tijd voor is hou ik van een lolletje. U zoekt een vakkenvuller tot 12 uur per week, ik ben beschikbaar buiten school om.

Hopelijk heeft u via mijn motivatiebrief een goede indruk kunnen krijgen. Het lijkt mij erg leuk om vakkenvuller in uw supermarkt te zijn. Ik hoop dat u daar hetzelfde over denkt. Ik hoor graag van u of ik op gesprek mag komen.

Met vriendelijke groet,

Corbin Postema

download-breed

88 reacties op “Motivatiebrief vakkenvuller”

 1. wauw heel mooi, verhaal erg goede brief ik weet wel zeker dat ik hier heel veel an heb en daarom plaats ik ook deze reactie, en als u vindt dat ik veel praat, dan klopt dat om dat ik dat tof vindt

 2. heel fijn dat deze brief te vinden is op het internet, zinder deze brief was een motivatiebreif schrijven eker niet gelukt, ik hoop dat ik hiermee de baan krijg! joe!

 3. Zeer nuttige brief om eerlijk te zijn….. die kunnen we goed gebruiken en gaan we ook zeker eens proberen.

  Keep up the good work! Super gedaan!

 4. deze brief is een prima voorbeeld voor mijn dochter. Met een beetje aanpassing kan deze brief ook voor fietsbezorgers door. Bedank voor de hulp.

 5. Cyril Telting

  Wat fijn dat ik een voorbeeld heb van een motivatie. Ik ben 16 en weet niet goed waar ik moet beginnen.

 6. Hartstikke bedankt voor dit extreem goede voorbeeld van een motivatie brief. Het zal nu voor mij een hoop tijd schelen en een stuk makkelijker zijn om dit te schrijven. Heel erg bedankt voor deze tijd besparende en moeite besparende tekst.

 7. Super goeie brief echt heel leuk tof man. baantje ooooooook gekregen?? ik ga het oook even probereeen ben benieuwd. of het mij ook lukt om een baaaan hiermee te krijgen super goede gedaaan mab. et vriendelijke groet

  1. Deze hulp dat geboden wordt is een goed begin en ik ben er heel dankbaar voor. Graag zou ik iedereen willen aanmoedigen hier gebruik van te maken, want alle hulp dat geboden wordt is uiteraard heel welkom.

  2. Mooie motivatie brief hier heb ik veel van over genomen en de baan die ik graag wilden gekregen daarom bedank ik je om deze motivatie brief online te zetten en je Nederlands taal gebruik ik heel er aan genaam

  1. Dit wordt mijn eerste keer solliciteren voor een bijbaantje dus blij dat ik een begin heb van een mooie brief

 8. Vlotte brief , goed voorbeeld voor mijn zoon die ook wil solliciteren als vulploegmedewerker

 9. Besten,

  Wat een fijne brief. Die kan mijn dochter goed gebruiken voor haar motivatie brief naar de plaatselijke supermarkt. Hartelijk dank hiervoor!

 10. berend jan

  Ik vind het fijn dat jullie zo’n goed voorbeekd hebben gemaakt ik zou heel graag solliciteren maar ik weet niet hoe. daarom ben ik zo blij met jullie brief ik weet niet zeker bij welke supermarkt ik wil gaan werken maar dat komt wel goed bedankt voor de brief

 11. Calvin Meens

  een mooi exemplaar voor het weten hoe een motivatie brief opgesteld moet worden .
  bedankt hier voor

 12. Dit is zeer handig om te soliciteren als je niet wete hoe je een dergelijke brief zou moeten schrijven.

 13. Een hele fijne site. Zelf ben ik niet super om zo uit mijn hoof een sollicitatiebrief te bedenken. Daar helpt deze site mee. Nu zoek ik ook een bijbaan voor vakkenvullen, ik hoop dat deze brief mij daarbij heel erg zal helpen

 14. Wat fijn dat er gebruik kan worden gemaakt van een voorbeeldbrief, waardoor het makkelijker wordt om te reageren op een vacature. Ik wil erg graag gebruik maken van deze brief

 15. Een hele goeie sollicitatiebrief, waar ik veel aan heb! Ik ga er wel wat aan veranderen. Bedankt voor deze sollicitatiebrief

 16. Een Mooi en leuk voorbeeld van een vakkervullerbrief. Luek daarvoor ook
  voorbeelden beschikbaar zijn.
  Bedankt hiervoor

 17. ik vind het erg goed gemaakt! prachtig en uniek! ik ga hem meteen downloaden als het mogelijk is. Erg bedankt voor zoiets. het geeft mijn inspiratie en hoop in de toekomst. ga zo door hiehpoi! pracgtpolaathe

 18. Erg bedankt voor deze voorbeeldbrief, ik hoop dat ik hiermee een bijbaantje kan krijgen.
  Erg mooi vind ik de voorbeelden in de brief, hierdoor kan ik beter mijn eigen motivatiebrief schrijven, en hopelijk wat geld verdienen.

 19. marty Proost

  Mooi voorbeeldbrief om een motivatiebrief te maken. Er staan zaken in waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben.

 20. Ik ben ook op zoek naar een bijbaan vakkenvuller. Fijn wanneer je zulke brieven tegenkom om je te inspireren.

 21. Mike Paulus

  Ziet er goed uit! Leuke, vlotte brief waaroin voldoende informatie gegeven wordt over de funcite maar ook mezelf. Ik zou deze brief heel graag gebruiken in mijn zoektocht naar een bijbaantje!!

 22. Beste beheerders van deze site,
  Ik ben blij dat jullie deze site gemaakt hebben en ik vind het fijn dat ik van deze site wat kan leren over hoe ik een goede solicitatiebrief te maken en misschien door deze brief een bijbaantje te krijgen voor door de week en in het weekend.

 23. Ziet er leuk uit, ik ga uiteraard aanpassingen aanbrengen in het geheel. Maar de opbouwende manier laat ik gewoon staan. Zeer overzichtelijk ook zo! Hartelijk bedankt! :D En nu maar hopen dat ik wordt aangenomen :S.

 24. hele goeie sollicitatiebrief ik zou het graag willen gebruiken voor school, omdat we een opdracht hebben gekregen om een cv en sollicitatie brief te maken

 25. ik vind het en mooie en goede motivatiebrief, ik hoop dat het mij gaat helpen bij het maken van mijn eigen motivatiebrief, alvast bedankt voor het maken van zo een goed voorbeeld. ik hoop ook dat andere mensen er ook baad bij hebben.

 26. Dit is een hele goed motivatiebrief. Doordat ik deze brief heb gelezen heb ik tips gekregen over hoe ik een motivatiebrief kan schrijven. ik weet nu dat ik duidelijker moet zijn en meer dingen moet gaan schrijven in de motivatiebrief. Zowel op het gebied persoonlijk als de werkervaring.

 27. Een mooi en leuk voorbeeld van een vakkenvullerbrief. Leuk daarvoor ook voorbeelden beschikbaar zijn.
  Bedankt hiervoor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie