Motivatiebrief magazijnmedewerker

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Magazijnmedewerker is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Walt Houwer
Pelmolen 112
1823 GR Alkmaar

Ton Sen
Druivenstraat 169
1326 HE Almere

Alkmaar, [DATUM]

Betreft: vacature magazijnmedewerker

Geachte heer Sen,

Op de Indeed.nl stuitte ik op de vacature voor magazijnmedewerker. Deze functie sluit goed aan bij mijn huidige werkervaring. Middels deze motivatiebrief solliciteer ik graag naar de functie als magazijnmedewerker bij Drummels Logistics.

Momenteel ben ik werkzaam als magazijnmedewerker bij Phillis Morton, omdat de fabriek gaat sluiten ben ik op zoek naar een ander bedrijf waar ik mijn vak kan uitoefenen.  Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om flexibel te zijn, net dat beetje extra geven wanneer er een grote order verwerkt moet worden of als er een collega ziek is. Dat maakt mij meteen een teamplayer, het is fysiek zwaar werk waar je elkaar soms een handje moet helpen.

Ik heb vorig jaar mijn rijbewijs BE behaald en mijn heftruckcertificaat. Ook heb ik een cursus MS-office gevolgd, dit kan altijd van pas komen, dat blijkt ook uit uw vacature. In mijn huidige functie als magazijnmedewerker werk ik met een internationaal gezelschap, naast Nederlands kan ik mij ook in het Engels uitdrukken. Goed met elkaar kunnen communiceren draagt bij aan een gezellige werksfeer, iets waar ik veel waarde aan hecht. Los van een goede sfeer staat doorwerken centraal, ik ben een echte aanpakker die accuraat te werk gaat.

Wat mij aantrekt zijn de extra werkzaamheden als magazijnmedewerker, zoals het meedenken over efficiëntere verwerkingsprocessen. Dit is de reden dat ik bij uw bedrijf solliciteer. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Hopelijk heeft u hiermee een goed beeld van mij als magazijnmedewerker en nodigt u mij uit op gesprek. Ik beantwoord graag eventuele vragen tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Walt Houwer

download-breed

24 gedachten over “Motivatiebrief magazijnmedewerker

 1. anoniem

  ik wil graag mijn vriend helpen aan deze mooie sollicitatiebrief zodat ik hem kan helpen aan een leuke vaste baan die tegenwoordig moeilijk zijn te vinden. Hij werkt nu al een tijdje via het uitzendbureau en al heel vaak teleurstelling gehad op banen gebied. volgens mij ben ik er al wat karakters betreft want ik weet niet meer wat ik moet typen.

  Reageren
 2. cristina

  heel erg professioneel. niet slecht

  Reageren
 3. robin

  Een perfecte ondersteuning

  Reageren
 4. peter

  goede duidelijke brief

  Reageren
 5. beppie

  geen idee wat ik hier kwijt moet maar ik wil graag deze brief gebruiken om eens te kijken of ik opval bij een werkgever die ik gevonden heb. Die werkgever heeft echt mijn droombaan maar nu wil ik graag een droombrief om mijn kansen te vergroten

  Reageren
 6. Sebastian Over

  deze brief zou mij goed helpen

  Reageren
 7. michel maas

  ik gebruik hem zeker weten

  Reageren
 8. M.Abo

  een prima brief, ik ga deze brief gebruiken om te solliciteren. hartelijk dank voor het plaatsen hiervan..

  Reageren
 9. J.visser

  Top site dit, we zijn erg blij dat we hier gebruik van kunnen maken.

  Reageren
 10. mehmet

  ziet er leuk ben benieuwt of het werkt ..

  Reageren
 11. henry

  Deze brief kan mij helpen naar een ander uitdaging

  Reageren
 12. DUANE

  een goede brief met goede motivaties erin gezet. ik vind het een goed idee om deze te publiceren voor niets nakkes nadaa helemaal gratis. want er zijn sites die dat wel doen maar daar zijn ze van mindere kwaliteit.en inderdaad rob heeft gelijk een passend sollicitatiebrief zou handig zijn.
  in de hoop voor een goed toekomst,
  hoogachtend,

  duane

  Reageren
 13. Drieskens

  Op zoek naar een nieuwe job als niet pas afgestudeerde jongeman was het even grasduinen op internet om deze motivatiebrief tegen te komen. Dank hiervoor ! Het was een enorme hulp om terug te kunnen vallen op deze voorbeelden.

  Reageren
 14. karina

  deze brief is echt goed en past precies bij mij

  Reageren
 15. Anoniem

  Brief ziet er goed uit . Ga eens kijken of deze brief me aan een nieuwe baan kan helpen.
  Hans

  Reageren
 16. Jan

  Een mooie brief om als voorbeeld te gebruiken bij mijn sollicitatie. Dit zal zeker goed van pas komen en hopen op succes.

  Reageren
 17. Anoniem

  Deze brief heeft mij enorm geholpen en daarom ga ik ‘m weer gebruiken.

  Reageren
 18. John

  Deze brief heeft mij enorm geholpen

  Reageren
  1. Remko Albers

   goed opgebouwde brief ga deze brief als voorbeeld gebruiken om te solliciteren
   Hopelijk wordt dat een succes

   Reageren
 19. Chantal

  Het is een duidelijke brief waar je makkelijke een eigen draai aan kan geven.

  Reageren
 20. Rob Krijgsman

  Een prima brief, met een uitstekende motivatie erin verwoord. Ik ben blij verrast te zien dat er inmiddels voldoende sites zijn, waaronder deze, die behulpzaam kunnen zijn bij het schrijven van een pasende sollicitatie brief.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.