Motivatiebrief magazijnmedewerker

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Magazijnmedewerker is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Walt Houwer
Pelmolen 112
1823 GR Alkmaar

Ton Sen
Druivenstraat 169
1326 HE Almere

Alkmaar, [DATUM]

Betreft: vacature magazijnmedewerker

Geachte heer Sen,

Op de Indeed.nl stuitte ik op de vacature voor magazijnmedewerker. Deze functie sluit goed aan bij mijn huidige werkervaring. Middels deze motivatiebrief solliciteer ik graag naar de functie als magazijnmedewerker bij Drummels Logistics.

Momenteel ben ik werkzaam als magazijnmedewerker bij Phillis Morton, omdat de fabriek gaat sluiten ben ik op zoek naar een ander bedrijf waar ik mijn vak kan uitoefenen.  Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om flexibel te zijn, net dat beetje extra geven wanneer er een grote order verwerkt moet worden of als er een collega ziek is. Dat maakt mij meteen een teamplayer, het is fysiek zwaar werk waar je elkaar soms een handje moet helpen.

Ik heb vorig jaar mijn rijbewijs BE behaald en mijn heftruckcertificaat. Ook heb ik een cursus MS-office gevolgd, dit kan altijd van pas komen, dat blijkt ook uit uw vacature. In mijn huidige functie als magazijnmedewerker werk ik met een internationaal gezelschap, naast Nederlands kan ik mij ook in het Engels uitdrukken. Goed met elkaar kunnen communiceren draagt bij aan een gezellige werksfeer, iets waar ik veel waarde aan hecht. Los van een goede sfeer staat doorwerken centraal, ik ben een echte aanpakker die accuraat te werk gaat.

Wat mij aantrekt zijn de extra werkzaamheden als magazijnmedewerker, zoals het meedenken over efficiëntere verwerkingsprocessen. Dit is de reden dat ik bij uw bedrijf solliciteer. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Hopelijk heeft u hiermee een goed beeld van mij als magazijnmedewerker en nodigt u mij uit op gesprek. Ik beantwoord graag eventuele vragen tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Walt Houwer

download-breed

79 reacties op “Motivatiebrief magazijnmedewerker”

 1. graag gebruik ik deze goed opgebouwde brief om te solliciteren op een magazijn functie bij de Hema, ik moet het uiteraard eerst goed bewerken maar het gaf me goede ideeën.

 2. Ik weet zelf nooit goed waarmee te beginnen in zo een motivatie brief, dan is dit wel heel makkelijk

 3. Brief ziet er goed uit. Hopelijk kan dit voorbeeld mij op weg helpen met het schrijven van een goede sollicitatiebrief

 4. Ik wist zelf echt even niet meer wat ik nou in mijn motivatie brief moest zetten. Was er al een tijdje mee bezig en kwam maar niet verder. Deze brief kan ik heel goed gebruiken en dat ga ik ook zeker doen. Fijn dat er zulke goede voorbeelden online te vinden zijn voor als je zelf niet meer weet wat je nou moet gaan schrijven in zo´n motivatiebrief.

 5. Goede brief, mooi overzichtelijk opgesteld.
  Mooi voorbeeld voor mensen die het moeilijk hebben met motivatiebrief schrijven/typen.
  Benieuwd wat deze zal geven.
  Bedankt!

 6. jcm jonkman

  een prima brief, met een uitstekende motivatie erin verwoord. ik ben blij verrast te zien dat er inmiddels voldoende sites zijn waarin dit soort brieven vermeld staan die behulpzaam zijn bij het zoeken naar nieuw werk en aansluitend zijn op de sollicitatie procedure

 7. ik wil graag mijn vriend helpen aan deze mooie sollicitatiebrief zodat ik hem kan helpen aan een leuke vaste baan die tegenwoordig moeilijk zijn te vinden. Hij werkt nu al een tijdje via het uitzendbureau en al heel vaak teleurstelling gehad op banen gebied. volgens mij ben ik er al wat karakters betreft want ik weet niet meer wat ik moet typen.

 8. geen idee wat ik hier kwijt moet maar ik wil graag deze brief gebruiken om eens te kijken of ik opval bij een werkgever die ik gevonden heb. Die werkgever heeft echt mijn droombaan maar nu wil ik graag een droombrief om mijn kansen te vergroten

 9. een prima brief, ik ga deze brief gebruiken om te solliciteren. hartelijk dank voor het plaatsen hiervan..

 10. een goede brief met goede motivaties erin gezet. ik vind het een goed idee om deze te publiceren voor niets nakkes nadaa helemaal gratis. want er zijn sites die dat wel doen maar daar zijn ze van mindere kwaliteit.en inderdaad rob heeft gelijk een passend sollicitatiebrief zou handig zijn.
  in de hoop voor een goed toekomst,
  hoogachtend,

  duane

 11. Op zoek naar een nieuwe job als niet pas afgestudeerde jongeman was het even grasduinen op internet om deze motivatiebrief tegen te komen. Dank hiervoor ! Het was een enorme hulp om terug te kunnen vallen op deze voorbeelden.

 12. Brief ziet er goed uit . Ga eens kijken of deze brief me aan een nieuwe baan kan helpen.
  Hans

 13. Een mooie brief om als voorbeeld te gebruiken bij mijn sollicitatie. Dit zal zeker goed van pas komen en hopen op succes.

 14. Ik kom uit een heel ander vakgebied en daarom is dit voor mij een goede leidraad om deze brief te
  gebruiken en er zelf invulling aan te geven.

 15. sollicitatiebrief

  deze brief heeft mij heel ver geholpen met het solliciteren naar een baan. ik vond het moeilijk om een passende motivatie brief te schrijven. door deze brief is dit prima gelukt en heb ik de baan gekregen.

 16. Een prima communicatiebrief die een basis vormt om er een persoonlijke motivatiebrief van te maken!
  Thnx ;-) .

 17. Theo Baltissen

  Fijn dat er zulke sites bestaan.
  Zeker als ‘sollicitatiebrieven schrijven’ niet je sterkste kant is.
  Zeer tevrede met deze brief

  1. Remko Albers

   goed opgebouwde brief ga deze brief als voorbeeld gebruiken om te solliciteren
   Hopelijk wordt dat een succes

 18. Rob Krijgsman

  Een prima brief, met een uitstekende motivatie erin verwoord. Ik ben blij verrast te zien dat er inmiddels voldoende sites zijn, waaronder deze, die behulpzaam kunnen zijn bij het schrijven van een pasende sollicitatie brief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie