Motivatiebrief kledingwinkel

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Kledingwinkel is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Dominiek Gras
Lucellestraat 195
1055 HX Amsterdam

Ronaldo van der Meijden
Bankastraat 87
1094 EA Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature verkoopster kledingwinkel

Geachte meneer van der Meijden,

Via een vriendin werd ik op de hoogte gebracht van de vacature voor verkoopster bij uw kledingwinkel. Omdat ik graag in uw winkel kom, besloot ik meteen mijn motivatiebrief te schrijven. Ik wil mij graag voorstellen als kandidaat voor de functie van verkoopster.

Sinds begin dit jaar ben ik begonnen aan een deeltijdstudie voor secretaresse aan het ROC in Roosendaal. Naast mijn studie wil ik graag werken. Door mijn deeltijdstudie ben ik erg flexibel inzetbaar. Het werk als verkoopster in uw kledingwinkel past, naast mijn passie voor mode, erg goed in mijn studieschema.

Ik ben erg modebewust en vind ik het leuk om vriendinnen advies te geven over kleding. Hierbij kijk ik naar bepaalde kleuren die bij hen passen, pasvormen en wat ze op het moment dragen. Soms laat ik ze iets proberen waar ze eerder niet aan gedacht zouden hebben. Vaak lopen ze juist met dat kledingstuk de deur uit.

Als verkoopster in een kledingwinkel ben je ook  gastvrouw. Mensen moeten zich welkom voelen in een kledingwinkel. Ik neem graag het initiatief om mensen van assistentie te zijn zonder daarbij opdringerig over te komen. Naast het personeel is ook de kledingwinkel het visitekaartje. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen er verzorgt uitziet en dat de kledingwinkel netjes is.

Ik wordt omschreven als een sociaal persoon die communicatief vaardig is en altijd enthousiast. Hopelijk nodigt u mij uit voor een gesprek zodat ik mijzelf persoonlijk voor kan stellen. Het lijkt mij erg leuk om als verkoopster uw klanten in de kledingwinkel te helpen.

Ik zie uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Dominiek Gras

download-breed

87 reacties op “Motivatiebrief kledingwinkel”

 1. Deze motivatiebrief is zeer netjes opgesteld en zal zeker bijdragen tot een positieve kijk over de solicitant te krijgen . Uiteraard moet die wat aangepast worden en is het de bedoeling dat ierdereen er een beetjes zijn/haar persoonlijke touch aan geeft. Veel succes ! groeten, Annick

 2. Ricky et talie

  Heel mooi geschreven
  dit gaat me zeker helpen bij mijn komende sollicitaties
  dank jullie zeer

 3. Amai dit heb ik nodig ik ga zeker deze voorbeeld gebruiken het gaat me echt helpen. Het is een goede inspiratie voor mijn toekomstige motivatiebrieven als verkoopmedewerker. Ik vind het zelf moeilijk om een mooie en verworgde motivatiebrief te schrijven.

  Met vriendelijke groeten,

  Victoria

 4. super brief goed geschreven en uitnodigend .
  hier kan ik wat mee op de functie waarop ik wil reageren.
  soms is het zo lastig om vanaf niks te beginnen en te bedenken wat je wilt typen.
  maar hiermee kom ik al een heel eind super gedaan!!!!!!!

 5. Och dit is toch fantastisch waneer je geen inspiratie hebt om toch een leuke brief te kunnen schrijven vooral wanneer je solliciteert voor een functie zonder ervaring
  wel jammer van de economie en dat werkgevers echt niemand meer willen aannemen zonder ervaringen en tien diplomas

 6. Hele mooie brief. Deze kan ik heel goed gebruiken voor een bekende mode winkel. Waar ik als klant heel graag kom.

 7. Zeer nette motivatie brief ga deze zeker gebruiken in mijn motivatie brief blijf zo door gaan!

 8. Super bedankt voor deze motivatiebrief, ik hoop em direct te kunnen gebruiken en het zou dan ook geweldig zijn dat ik positief resultaat behaal!

 9. annegientje

  Beste,
  Super handig om dit te gebruiken als hulpmiddel bij het schrijven van een motivatiebrief. Ik wil namelijk zo volledig mogelijk de brief schrijven om een goede indruk achter te laten. Hartstikke bedankt! Ik zal mijn eigen motivatie hiermee opvallen als dat oké is. Ik wil namelijk bij een kleding winkel werken bij mij i het dorp, maar brieven schrijven ben ik geen topper in. Zo lijkt het van wel haha! Ik wil de mensen bedanken die dit onlin ehbben gezet want ik heb geen idee wat anders

 10. Mooi voorbeeld, kan ik goed gebruiken i.v.m de juiste woorden en zinnen. Kan er zo een persoonlijk tintje aan geven.

 11. davanty maclean

  het zou super fijn zijn als ik deze motivatie brief als voorbeeld zou mogen gebruiken. zelf ben ik niet zo sterk in het schriven van een motivatie brief.

 12. Een hele inspirerende motivatiebrief! Ik zal hem zeker als een voorbeeld voor mij gebruiken, want ik vind het zelf heel moeilijk om een brief te schrijven, deze brief zal mij zeker helpen.

  Met vriendelijke groeten,
  Irina

 13. Bedankt voor deze inspiratie.
  Ik kan echt wat met deze brief en het zal mij hopelijk helpen in de jacht naar een baan.

 14. Het is een heele mooie brief waar meerdere mensen iets aan zullen hebben. heel handig voro solicatie gesprekken ik ga hem ook zeker gebruiken echt super top. fijn dat zulke sites er zijn. ben er zelf niet goed in

 15. Super gedaan! Een zekere inspiratie voor velen onder ons. Daarom zal ook ik deze brief gebruiken en hopen dat ik een nieuwe baan kan krijgen hierdoor! Tevens is mijn situatie nagenoeg gelijk aan het bovenstaande. Blijf zo door gaan!

 16. yvonne van doren

  Graag wil ik deze motivatiebrief als voorbeeld gebruiken. Ik vind het moeilijk om zelf een brief te schrijven. Heel fijn dus dat ik deze mag gebruiken en aanpassen.

 17. Annemiek van der Sanden

  Hallo ik wil graag de motivatie brief voor verkoopster in een kledingwinkel, zouden jullie me die kunnen sturen.
  Groetjes Annemiek van der Sanden

 18. Het is een hele goede sollicitatie brief en een heel goed voorbeeld.
  Ik ben er erg tevreden over en kan deze goed gebruiken voor mijn vriendin die nu op sollicitatie gaat.
  Hopelijk is deze brief ook goed genoeg voor haar en krijgt ze de baan.
  Maar met deze sollicitatie brief komt het zeker allemaal goed!

 19. De motivatiebrief vind ik super handig! Zelf ben ik bezig met solliciteren in kledingzaken omdat dit echt mijn passie heeft. Ideaal om een voorbeeldje bij de hand te hebben.

 20. Hallo,
  Ik ga bij Primark werken kan ik of mag ik deze voorbeeld overnemen?
  Met vriendelijke Groeten,
  Nahid

 21. Hi
  mooie brief , ik zal deze kunnen gebruiken als leidraad en hier en daar aanpassingen willen doen

 22. Ik ben bezig met een sollicitatie naar een kledingwinkel in Drachten, ik zocht naar voorbeelden hoe te beginnen en inspiratie op te doen. De hele tekst zal ik niet gebruiken maar wel stukjes misschien.

 23. ik ben al heel lang op zoek naar goede voorbeelden voor mijn solicitatiebrief en op deze site kom ik echt hele goede tegen waar ik veel aan heb en echt wat mee kan heel erg bedankt.

 24. Een goede motivtatiebrief is onmisbaar geworden tegenwoordig. Het is fijn dat er mensen zijn die hun ervaringen online plaatsen zodat eenieder hier iets eigens van kan maken. dus hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van dit voorbeeld cv. ik hoop dat ik er een geslaagde motivatiebrief uit kan maken voor de sollicitatieperiode waar ik nu in zit. Ik wil graag aan de slag gaan met het maken van een passende motivatiebrief, aangezien ik wil solliciteren bij een kledingwinkel in Rotterdam.

 25. De tekst is handig om te gebruiken voor een sollicitatie bij een kledingwinkel. Ga het ook zeker proberen en hoop dat t lukt. Ik vind het zelf moeilijk om een sollicitatiebrief te schijven dus bedankt voor de inspiratie.

 26. Martijn van Blerk

  Deze tekst in inspiratie vol en ik zal hem graag van je over nemen omdat ik nu zelf ook bezig ben met een sollicitatie in een kledingwinkel in Breda. Ik vind het namelijk zelf moeilijk om een brief te schrijven en zou daarom graag dit voorbeeld overnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn van Blerk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie