Motivatiebrief kapper

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Kapper is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Bastien Davidson
Gronausestraat 57
7534 AK Enschede

Senem van Erve
Kanaaldijk West 118
7433 PS Schalkhaar

Enschede, [DATUM]

Betreft: vacature kapper

Geachte mevrouw van Erve,

Op de website van Kappersjob zag ik dat u een vacature open hebt staan voor kapper. Door het lezen van de functieomschrijving ben ik erg enthousiast geworden. Middels deze motivatiebrief wil ik mezelf graag als kandidaat voor deze functie voorstellen.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het ROC in Breda dit heb ik afgerond in januari van vorig jaar. Hierdoor ben ik in het bezit van een Crebo erkent kappersdiploma. Na mijn opleiding ben ik als haarstylist gaan werken bij een kleine salon waar voornamelijk senioren komen. Hier heb ik heel wat knipuren gemaakt, door mijn ervaring werk ik snel en efficiënt. Ook verven en permanenten heb ik erg vaak gedaan Ik heb alle taken die voor een kapper zijn bedoeld uitgevoerd. Dit was altijd naar volle tevredenheid van mijn klanten en mijn werkgever. Inmiddels heb ik voldoende ervaring om op zoek te gaan naar een grotere salon met meer dynamiek en flexibiliteit.

Als kapper vind ik het erg belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen op het gebied van knip- en verftechnieken. De laatste trends in de kappersmode houd ik nauw in de gaten middels verschillende kappersvakbladen. Ik houd van een nette en schone salon, tussendoor maak ik mijn werkplek zelf schoon. Ik vind het heel fijn om in een team te werken, momenteel werk ik met twee andere dames en zou graag meer collega’s hebben. Ik ben erg flexibel ingesteld, werken in weekenden en avonden vind ik niet erg . Ook de mogelijkheid om kniptechnieken middels cursussen te blijven ontwikkelen trekt me aan in uw vacature.

In uw vacature geeft u weer dat het adviseren voor kleuren en haarverzorging bij de functie hoort. Bij mijn huidige werkgever is hier minder behoefte aan. Ouderen verven hun haren vaak in dezelfde kleurtonen. Ik vind het juist een leuk onderdeel van het kappersvak, in uw salon zal ik dit ook zeker met plezier en kunde doen. Het beheren van de agenda en de telefoon aannemen evenals het uitvoeren van kassawerkzaamheden zijn in de salon vanzelfsprekend voor mij.

Ik hoop dat ik u middels deze motivatiebrief heb kunnen enthousiasmeren om mij uit te nodigen op een kennismakingsgesprek. Hierbij kan ik eventuele vragen beantwoorden.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Bastien Davidson

download-breed

11 reacties op “Motivatiebrief kapper”

  1. Beste,
    Dit motivatiebrief is zo goed ik kan niet zo goed nederlands en ik heb wat moeilijkheiden met spelfouten en ik heb zo’n brief erg nodig.
    Ik heb niemand hier wat kan zo goed nederlands en kan me helpen.
    Ik ben hier natuurlijk hier al 6jaar maar ik ga nog steeds naar avondschool om nederlands te kunnen leren en het gaat wa beter maar die zinnen zijn zo mooi bijelkaar gemaakt ik denk dat ik ga nooit zo zelf kunnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie