Motivatiebrief intercedent

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Intercedent is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Roef Adam
Smirnoffstraat 114
5703 GH Helmond

Benthe van Heteren
Wittebergstraat 187
5954 AK Beesel

Helmond, [DATUM]

Betreft: vacature intercedent

Geachte mevrouw van Heteren,

Op een netwerkborrel werd ik geattendeerd op de vacature als intercedent die bij uw organisatie openstaat. Eenmaal thuis heb ik de vacature bekeken. Na ons telefoongesprek besloot ik meteen mijn motivatiebrief op te stellen. Niet alleen de functie maar ook de organisatie maken mij erg enthousiast.

Als kind probeerde ik altijd te bemiddelen tussen mensen, hier besloot ik mijn werk van te maken. Ik heb dan ook mijn HBO diploma HRM behaald aan het HAN in Nijmegen. Goed luisteren is erg belangrijk voor de plaatsing van werknemers, ik wil graag positief bijdragen aan iemands functioneren.  Wanneer iemand goed op zijn plek zit werkt dit voordelig voor de hele organisatie. Bij mijn advies houd ik altijd het belang van beide partijen in de gaten. Ik haal erg veel energie uit de successen die ik boek.

Als intercedent moet je commercieel ingesteld zijn. Sales wordt bij ons door een andere afdeling gedaan. Ik zou dit wel graag bij mijn takenpakket willen voegen. Door mijn sterke doorzettingsvermogen en salesmentaliteit denk ik dat ik perfect bij de functie aansluit. Door mijn analytische vermogen spot ik trends in de stijgende en dalende acquisitie en speel ik daar handig op in. Aftersales is erg belangrijk. Van bedrijven krijg ik regelmatig te horen dat ze het prettig vinden dat ik regelmatig contact onderhoud. Het geeft ze het gevoel van betrokkenheid en eventuele problemen worden meteen opgelost.

Het werk als intercedent kan hectisch zijn, ik heb al snel geleerd te multitasken en daarbij mijn hoofd koel te houden. Hierbij is het voor mij belangrijk om een goede planning te hebben en prioriteiten te stellen. Flexibiliteit is nodig om rond je planning heen te werken als de dag niet verloopt zoals ingeschat. Collega’s noemen mij enthousiast en sociaal, ik help hen graag wanneer ze ergens niet aan uit komen.

Vanuit een professioneel oogpunt past deze functie helemaal bij mij en hoop ik op gesprek te mogen komen. Tijdens deze kennismaking kunnen we ervaren of we een goede match zijn.

Ik zie uw reactie graag tegemoed.

Met vriendelijke groet,

Roef Adam

download-breed

3 gedachten over “Motivatiebrief intercedent

 1. Rien

  Deze motivatiebrief is uitgebreid en zakelijk opgesteld, in grote lijnen sluit het aan bij mijn achtergrond. Top.

  Reageren
 2. Bert

  De brieft is zeer zeker volledig en uitgebreid. Wat ik me afvraag is of het toepasbaar is bij mij. Het heeft een juiste opbouw en de woordkeuze is zorgvuldig. Belangrijke argumenten worden genoemd en de brief heeft een zakelijk karakter. Ik hoop dat deze brief het verschil voor mij kan maken wanneer ik een sollicatiebrief zal opstellen.

  Reageren
 3. Karolina

  Deze Intercedent motivatiebrief is perfect!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.