Motivatiebrief doktersassistent

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Doktersassistent is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Şeyda Botman
Cornelis Dopperstraat 80
7558 GM Hengelo

Gerda Wittehorst
Postweg 118
7884 PK Barger-Compascuum
Hengelo, [DATUM]

Betreft: vacature doktersassistent

Geachte mevrouw Wittehorst,

Vol enthousiasme las ik de vacature voor doktersassistent binnen uw praktijk. Mijn voormalig docent wees mij op de functie waarop ik meteen besloot te reageren. Middels deze motivatiebrief wil ik mijzelf kandidaat stellen voor de functie als doktersassistent.

In [JAAR] heb ik mijn diploma tot doktersassistent behaald, deze opleiding volgde ik op het ROC in Roosendaal. Momenteel werk ik als invaller bij verschillende praktijken. Hoewel ik veel voldoening haal uit mijn werk zou ik graag deel uit willen maken van een vast team.

Als eerste aanspreekpunt moet ik alles helder overbrengen.  Goed contact  tussen de patient en mij vind ik erg belangrijk. Ik heb ervaring met het NHG triagesysteem en het werken volgens protocollen.  Hetgeen het werk extra dimensie geeft is het verrichten van kleine medische onderzoeken.

Het werk heeft erg veel om handen, doordat ik flexibel ben ingesteld ervaar ik dit niet als stress. Multitasken gaat mij erg goed af, hier haal ik zelfs energie uit. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook binnen een team functioneer ik goed. In het digitale tijdperk weet ik mijn weg uitstekend te vinden, geautomatiseerde patiëntendossiers aanleggen en beheren zijn geen enkel probleem. Door mijn werkervaring bij verschillende praktijken ken ik inmiddels verschillende systemen

Het werk als doktersassistent geeft mij erg veel voldoening. Hopelijk ziet u in mij de juiste kandidaat en nodigt u mij uit voor een kennismakingsgesprek. Het lijkt mij erg leuk om uw team te versterken.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Şeyda Botman

download-breed

27 reacties op “Motivatiebrief doktersassistent”

 1. Ben al een tijdje op zoek naar een goed voorbeeld motivatiebrief. Die heb ik nu gevonden! Dit gaat mij zeker helpen.

 2. Ik ben super blij met deze voorbeeld, het is zeer goed en heeft mij super geholpen. ik kan nu zelfverzekerd solliciteren. en ik hoop dat ik snel een baan heb binnen deze branche. en daarom wil ik u bedanken voor deze voorbeeld.

 3. Ik was opzoek naar hulp met mijn sollicitatie, en heb het eindelijk gevonden. ik ga nu zelfverzekerd solliciteren! dank u.

 4. wat een goede brief, ik ga deze zeer zeker meenemen als voorbeeld in mijn brief! Heel erg bedankt voor deze brief. Ik hoop dat jij inmiddels werk hebt gevonden als doktersassistente en hier met plezier werkt.

 5. Bij het solliciteren hoort een motivatie brief. Na veel gegoogeld te hebben eindelijk een juiste voorbeeld brief. Erg duidelijk. Kan nu verder met solliciteren dankzij deze brief. Bedankt voorbeeeldmotivatiebrief.nl!

 6. Een mooi en duidelijke brief die gemakkelijk is om aan te passen naar mijn ervaring
  Het gebruiken waard!

 7. Hallo, ik ben zeer tevreden met deze brief. Ik ga hem daarom aanpassen met mijn gegevens en zeker gebruiken. Ik ben erg enthousiast over deze brief.

  Het is goed en duidelijk geschreven. Alle belangrijke punten zijn vermeld.

 8. super mooi brief hoe het geschrijven is en het heeft mij ook goed beeld gegeven hoe en wat en heeft ook goede voorbeelden en maakt het wat makelijker voor lezers en ik vind ook dat goed gedaan is dat ze ook voorbelden hebben.

 9. Heel tevreden.

  Het is soms vrij lastig om een ” motivatie ” op te stellen en dat terwijl je eigenlijk heel gemotiveerd bent.
  Fijne voorbeeld. Hij stuurt je iig de juiste richting op.

  bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie