Motivatiebrief directiesecretaresse

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Directiesecretaresse is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Elisha de Graauw
Tol 197
4529 PT Eede

Tika Gotink
Kaardenstekerstraat 42
4813 LP Breda

Eede, [DATUM]

Betreft: vacature directiesecretaresse

Geachte mevrouw Gotink,

Zoals in ons telefoongesprek besproken stuur ik u mijn motivatiebrief en CV toe. Na ons gesprek waarin u een aantal van mijn vragen beantwoordde werd ik steeds enthousiaster over de functie. Middels deze motivatiebrief wil ik graag mijn sollicitatie voor de openstaande functie van directiesecretaresse verder toe lichten.

Na de opleiding MBO – secretaresse ben ik meteen doorgestroomd naar het HBO om hier de opleiding tot directiesecretaresse te volgen. Dit diploma heb ik een jaar geleden behaald. Momenteel bekleed ik een functie op MBO niveau. Ik ben op zoek naar een bredere functie dan ik nu vervul. Uw bedrijf lijkt mij de perfecte plaats om mij verder te ontwikkelen met het diploma dat ik heb.

Vaardigheden zoals notuleren, agendabeheer, archiveren en opstellen van documentatie zitten er bij mij helemaal in. Dit zijn dagelijkse bezigheden. Ik ben niet bang voor hard werken. Een goede voorbereiding is het halve werk, ik blijf dan ook op kantoor tot mijn werk af is. Door mijn collega’s word ik gezien als een harde werker met gevoel voor humor. Ik heb ruime ervaring met het MS Officepakket, daarnaast beheers is de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in zowel woord als schrift. Duits en Frans zijn talen waarin ik mij mondeling redelijk kan uitdrukken.

Ik ben op zoek naar meer zelfstandigheid. Dit spreekt mij erg aan in het beroep als directiesecretaresse evenals het nauwe contact met de directie. Doordat ik veel affiniteit heb met uw product/dienstverlening denk ik dat ik een goede sparringpartner ben. Van nature wil ik graag van alles binnen een bedrijf op de hoogte zijn. Bij afwezigheid van de directeur ben ik van mening dat ik een goed centraal aanspreekpunt zal zijn.

Hopelijk bent u na het lezen van mijn motivatiebrief geïnteresseerd geworden om meer van  mij te horen. Ik word graag uitgenodigd voor een gesprek waar ik mijn kwaliteiten en vaardigheden verder mondeling kan toelichten. Dank u wel voor het lezen van mijn motivatiebrief. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Elisha de Graauw

download-breed

6 reacties op “Motivatiebrief directiesecretaresse”

  1. Dit is een originele motivatie wat naar mijn mening bij meerdere vacatures ingezet kan worden. Ik denk dat ik hier veel van kan gebruiken.

    Heel handig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie