Motivatiebrief callcenter medewerker

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Callcenter Medewerker is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Zahraa van Workum
Dorpsstraat 78
1693 AD Wervershoof

Cees de Man
Zwaanstraat 63
1521 XH  Wormerveer

Wervershoof, [DATUM]

Betreft: vacature callcenter medewerker

Geachte heer de Man,

Op de vacaturesite Indeed.nl kwam ik uw vacature voor callcenter medewerker tegen. Tijdens het  prettige telefoongesprek met uw collega Margreet Appelmans gaf zij aan mijn motivatiebrief aan u te richten.

Mijn opleiding heb ik gevolgd via NCOI opleidingen. Als student heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Zo heb ik bij verschillende callcenters gewerkt tijdens mijn stages. Ik wil mezelf graag ontwikkelen binnen het vakgebied van callcenter medewerker. In uw vacature staan de verschillende werkzaamheden die bij de functie tot callcenter medewerker horen. Dit spreekt mij extra aan vanwege de diversiteit. Momenteel beantwoord ik vragen van klanten en verwerk ik dit in hun dossier. Ook het doorschakelen van telefoontjes naar andere afdelingen binnen customer care behoren tot mijn taken.

Bij uw callcenter komen tal van andere taken aan bod waarvoor ik geleerd heb. Niet alleen de telefoon aannemen, maar ook nabellen, klanten informeren en adviseren, zijn werkzaamheden waar ik enthousiast van word. Het nauwe contact met projectmanagers om suggesties te delen zorgen ervoor dat de functie uitdagender wordt. Ik zag in uw vacature dat u klanten tevens via de chat en de mail van dienst bent. Ook dit heb ik tijdens eerdere werkervaring toegepast . Deze kennis wil ik graag weer toepassen.

Om als callcenter medewerker van goede assistentie te zijn is heldere communicatie erg belangrijk. Ik beheers de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift. Ook beheers is Engels bovengemiddeld goed zowel in woord als op papier. Doorzettingsvermogen is een vereiste binnen de functie van callcenter medewerker. Hoewel ik dit in eerste instantie lastig vond, heb ik nu geleerd om doelbewust en zeker te zijn, wat resulteerde in meer sales en betere customer care. Ik hoor vaak dat ik een prettige telefoonstem heb en duidelijk en in een goed tempo spreek.

Als callcenter medewerker ben ik bekend met verschillende soorten telefooncentrales en computersystemen. Werken in grote drukte vind ik erg fijn, ik kan uitstekend multitasken en kan goed tegen stress. U geeft aan dat de functie voor callcenter medewerker ook weekenden en avonduren betreft, deze flexibiliteit past perfect bij mij. Het lijkt mij ontzettend leuk om werkzaam te zijn bij uw callcenter vanwege de open en gedreven werksfeer.

Hopelijk nodigt u mij uit voor een kennismakingsgesprek zodat we nader in kunnen gaan op mijn motivatiebrief voor callcenter medewerker. Dank u wel voor uw tijd.

Met vriendelijke groet,

Zahraa van Workum

download-breed

20 gedachten over “Motivatiebrief callcenter medewerker

 1. Rosa

  Uitstekende brief, heeft mij een idee gegeven zelfs voor mijn intake, bedankt!

  Reageren
 2. Pascale

  Helder en duidelijk. De competenties zijn duidelijk weergegeven. Alle aspecten die van belang zijn voor de job worden aangehaald. Goede verwoording op een positieve en eerlijke manier. Het profiel van de kandidaat is zodanig beschreven dat het perfect kan aansluiten bij de job.

  Reageren
 3. Miranda

  goede brief ga ik zeker gebruiken

  Reageren
 4. Netty Landman

  Ja, ik ga deze motivatiebrief zeker gebruiken.

  M.vr.gr. Netty Landman.

  Reageren
 5. Saar

  Een mooie sollicitatiebrief waarin duidelijk wordt waarom de persoon geschikt is voor deze functie.

  Reageren
 6. Mark te heijden

  ik vindt deze brief uitermate goed! ik denk dat ik hiermee direct aan de slag kan bij een toekomstig bedrijf waar ik nog van plan ben te solliciteren, bedankt voor deze brief! Voorbeeldmotivatiebrief.nl jullie zijn toppers

  Reageren
 7. Denise

  Duidelijke en prima sollicitatiebrief

  Reageren
 8. Wendy

  handige brief, duidelijk en eerlijk

  Reageren
 9. Danielle Boeve-Stijf

  Nette brief. Alle punten benoemd die er in horen.

  Reageren
 10. Juliette

  Prima brief, geeft weer over welke kennis de sollicitant beschikt.

  Reageren
 11. Anita

  hele mooie en heldere brief

  Reageren
 12. Ria

  Ziet er mooi uit. Hopelijk kan ik met dit voorbeeld aan de slag bij een bedrijf.

  Reageren
 13. bls

  uitstekende brief super goed gedaan echt heel erg mooi koppie je kan trots zijn dat je zo goeie brief heb gemaakt shapoooooooo

  Reageren
 14. Ron

  Uitstekende, duidelijke brief met een prima motivatie. Ik hoop dat, na een paar kleinen aanpassingen, deze succesvol is.

  Ron

  Reageren
  1. johan de graaf

   Zeer goede brief met een geloofwaardige motivatie , geeft een helder beeld over persoon
   opbouw vind ik persoonlijk erg sterk en zal er veel van opsteken.
   kortom zeer helder en duidelijk en perfect voorbeeld

   Reageren
 15. ummu

  Ik vind de motivatie erg duidelijk. Ook onderbouw je alles waardoor het erg fijn is om te lezen. De opbouw van je motivatiebrief is ook volgens de regels van hoe je een motivatiebrief moet schrijven. Hierdoor is dit ook een goed voorbeeld.

  Reageren
  1. Bea Evenboer

   Perfecte voorbeeldbrief

   Reageren
 16. Dirk

  Uitstekende brief! Heel goed verwoord en echt eerlijk!

  Reageren
 17. jerry

  Ja , als ik een bedrijfsleider bent vindt ik het een prima sollicitatiebrief, dan zou hij/zij opzich aangenomen worden.Want diegene die deze ervaring en motivatie beschreef, heeft wel veel kennis want hij/zij weet waar bijoorbeeld de nuances liggen bij het vakwerk.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.