Motivatiebrief callcenter medewerker

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Callcenter Medewerker is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Zahraa van Workum
Dorpsstraat 78
1693 AD Wervershoof

Cees de Man
Zwaanstraat 63
1521 XH  Wormerveer

Wervershoof, [DATUM]

Betreft: vacature callcenter medewerker

Geachte heer de Man,

Op de vacaturesite Indeed.nl kwam ik uw vacature voor callcenter medewerker tegen. Tijdens het  prettige telefoongesprek met uw collega Margreet Appelmans gaf zij aan mijn motivatiebrief aan u te richten.

Mijn opleiding heb ik gevolgd via NCOI opleidingen. Als student heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Zo heb ik bij verschillende callcenters gewerkt tijdens mijn stages. Ik wil mezelf graag ontwikkelen binnen het vakgebied van callcenter medewerker. In uw vacature staan de verschillende werkzaamheden die bij de functie tot callcenter medewerker horen. Dit spreekt mij extra aan vanwege de diversiteit. Momenteel beantwoord ik vragen van klanten en verwerk ik dit in hun dossier. Ook het doorschakelen van telefoontjes naar andere afdelingen binnen customer care behoren tot mijn taken.

Bij uw callcenter komen tal van andere taken aan bod waarvoor ik geleerd heb. Niet alleen de telefoon aannemen, maar ook nabellen, klanten informeren en adviseren, zijn werkzaamheden waar ik enthousiast van word. Het nauwe contact met projectmanagers om suggesties te delen zorgen ervoor dat de functie uitdagender wordt. Ik zag in uw vacature dat u klanten tevens via de chat en de mail van dienst bent. Ook dit heb ik tijdens eerdere werkervaring toegepast . Deze kennis wil ik graag weer toepassen.

Om als callcenter medewerker van goede assistentie te zijn is heldere communicatie erg belangrijk. Ik beheers de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift. Ook beheers is Engels bovengemiddeld goed zowel in woord als op papier. Doorzettingsvermogen is een vereiste binnen de functie van callcenter medewerker. Hoewel ik dit in eerste instantie lastig vond, heb ik nu geleerd om doelbewust en zeker te zijn, wat resulteerde in meer sales en betere customer care. Ik hoor vaak dat ik een prettige telefoonstem heb en duidelijk en in een goed tempo spreek.

Als callcenter medewerker ben ik bekend met verschillende soorten telefooncentrales en computersystemen. Werken in grote drukte vind ik erg fijn, ik kan uitstekend multitasken en kan goed tegen stress. U geeft aan dat de functie voor callcenter medewerker ook weekenden en avonduren betreft, deze flexibiliteit past perfect bij mij. Het lijkt mij ontzettend leuk om werkzaam te zijn bij uw callcenter vanwege de open en gedreven werksfeer.

Hopelijk nodigt u mij uit voor een kennismakingsgesprek zodat we nader in kunnen gaan op mijn motivatiebrief voor callcenter medewerker. Dank u wel voor uw tijd.

Met vriendelijke groet,

Zahraa van Workum

download-breed

34 reacties op “Motivatiebrief callcenter medewerker”

 1. Ik vind de brief uitstekend en verwoord, zal het zeker gebruiken als template bij mijn volgende positie als callcenter medewerker.

 2. een hele goeie motivatiebrief, vaardigheden worden heel duidelijk uitgelegd en passen heel goed bij de vacture, de opening van de motivatiebrief vind ik heel toepasselijk en zal me heel goed helpen met mijn eigen motivatiebrief te schrijven.

 3. Helder en duidelijk. De competenties zijn duidelijk weergegeven. Alle aspecten die van belang zijn voor de job worden aangehaald. Goede verwoording op een positieve en eerlijke manier. Het profiel van de kandidaat is zodanig beschreven dat het perfect kan aansluiten bij de job.

 4. Een vriendin vroeg mij te helpen met een motivatiebrief .. door dit mooie voorbeeld geeft mij weer motivatie om haar hierbij te helpen.

 5. Een mooie sollicitatiebrief waarin duidelijk wordt waarom de persoon geschikt is voor deze functie.

 6. Mark te heijden

  ik vindt deze brief uitermate goed! ik denk dat ik hiermee direct aan de slag kan bij een toekomstig bedrijf waar ik nog van plan ben te solliciteren, bedankt voor deze brief! Voorbeeldmotivatiebrief.nl jullie zijn toppers

 7. uitstekende brief super goed gedaan echt heel erg mooi koppie je kan trots zijn dat je zo goeie brief heb gemaakt shapoooooooo

 8. super goed zoeen brief kan ik wel goed gebruiken overzichtelijk snel duidelijk en in mijn ogen voldoet het aan alles eisen !! super hoor nu kan ik ook mijn baantje scoren bedankt

  ps ik ga voor wat meer zoeken

 9. Wat een goede brief zeg! ik wenste wel dat ik zulke goede brieven kon schrijven. Dan was ik nu echt niet opzoek naar een baan. Had dan vast wel ergens een vastcontract. Ik hoop dat andere net zo blij zijn met deze voorbeeld brief als ik. Ik heb hier enorm veel aan.

 10. Uitstekende, duidelijke brief met een prima motivatie. Ik hoop dat, na een paar kleinen aanpassingen, deze succesvol is.

  Ron

  1. johan de graaf

   Zeer goede brief met een geloofwaardige motivatie , geeft een helder beeld over persoon
   opbouw vind ik persoonlijk erg sterk en zal er veel van opsteken.
   kortom zeer helder en duidelijk en perfect voorbeeld

 11. Een duidelijke brief , die goed aangeeft wat hij /zij beheerst en prettig lezen is en zeker een uitnodiging waard is .

 12. Ik vind de motivatie erg duidelijk. Ook onderbouw je alles waardoor het erg fijn is om te lezen. De opbouw van je motivatiebrief is ook volgens de regels van hoe je een motivatiebrief moet schrijven. Hierdoor is dit ook een goed voorbeeld.

 13. Ja , als ik een bedrijfsleider bent vindt ik het een prima sollicitatiebrief, dan zou hij/zij opzich aangenomen worden.Want diegene die deze ervaring en motivatie beschreef, heeft wel veel kennis want hij/zij weet waar bijoorbeeld de nuances liggen bij het vakwerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie