Motivatiebrief beveiliger

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Beveiliger is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Roan Endeman
Marathonstraat 77
2134 CC Hoofddorp

Tijmen Welles
Triport 2
Evert van de Beekstraat, 1118 Schiphol

Hoofddorp, [DATUM]

Geachte heer Welles,

Via een kennis werd ik attent gemaakt op de vacature in De Amsterdammer, waarin uw organisatie aangeeft op zoek te zijn naar een beveiliger. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze motivatiebrief zal ik mijn achtergrond en motivatie toelichten.

Al meer dan vijf jaar werk ik als beveiliger. Deze functie heb ik bij verschillende organisaties vervuld, zoals bij voorbeeld bij de Bijenkorf en diverse vestigingen van de Rabobank. Door de verschillende werkplekken heb ik als beveiliger geleerd om naast vakinhoudelijk te werken, ook mijn sociale en communicatieve vaardigheden in te zetten. Het is belangrijk om rustig om te gaan met alle soorten mensen en duidelijk met hen te communiceren. Collega’s geven aan dat bovenstaande eigenschappen mijn sterke punten vormen binnen het vak van beveiliger. Voor mijzelf zie ik het omgaan met zoveel verschillende persoonlijkheden als een uitdaging en het geeft mij ook veel voldoening. Binnen enkele bedrijven waarvoor ik als beveiliger heb gewerkt, heb ik regelmatig te maken gekregen met agressie. Door het op tijd signaleren van ongewenste en onveilige situaties en het kalm en respectvol inspelen op deze situaties, heb ik veel vervelende omstandigheden kunnen voorkomen.

Mijn motivatie om te reageren op de vacature voor beveiliger, is de werkomgeving die uw organisatie biedt. Amsterdam Airport Schiphol is een dynamische omgeving, waar voor een beveiliger genoeg werk te doen is en waar een beveiliger in veel verschillende, uitdagende situaties terecht komt. Zoals u aangeeft in de vacature is het daarom een vereiste om te beschikken over een erkende vakopleiding. Ik ben in het bezit van een geldig diploma Beveiliger C en daarnaast beschik ik ook over een BHV-diploma en het certificaat Certified Protection Officer. Mijn werk als beveiliger neem ik dus zeer serieus en ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik heb een net, maar stevig voorkomen en sta sterk in mijn schoenen. Zowel de Nederlandse als de Engelse en Turkse taal beheers ik in woord en geschrift.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid kunnen overtuigen in deze motivatiebrief. Beveiliger zijn is wat mij helemaal ligt en ik zet mijn kwaliteiten graag in voor uw organisatie. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Roan Endeman

download-breed

79 reacties op “Motivatiebrief beveiliger”

 1. Konur Loet

  Goede brief, dit helpt mij enorm. ik wil graag als beveiliger aan het werk dus dit bied kansen. Ik vind wel dat het soort werk niet goed gemotiveerd is, maar dat ga ik zelf doen. Geen probleem, ik moet zelf de brief aanpassen naar mijn wensen en verwachtingen.
  Konur Loet

 2. Konur Loet

  Goede brief, dat helpt mij enorm. Ik wil graag als beveiliger aan het werk dus dit biet kansen.
  Ik vind wel dat motivatie voor het soort beveiliger hier niet goed instaat, dus dat ga ik zelf doen. Maar dat is geen probleem.
  konur Loet

 3. goede brief geeft netjes je motivatie aan, en wat je werk ervaring is, en wat je wel gedaan hebt, je opleiding hoe lang je over gedaan hebt… waar je allemaal gewerkt hebt en wat je verwacht van de werkgever en wat je wilt bereiken met vriendelijke groeten, M. Gumtek

 4. Toppie gedaan,

  Dit ga ik uiteraard gebruiken, nu eerst aanpassen en gaan met die banaan.
  Jaja wel voor de functie als beveiliger natuurlijk, je moet het niet gebruiken als dokters assistent. Ha ha . Zo een voorbeeld brief scheelt toch tijd , je bespaard ongeveer 2 uurtjes typen en denken

 5. Goed tips, vooral degenen die al veel ervaringen hebben. He zou leuk zijn om te weten hoe ook een beetje beginneling op zulke vacatures zou kunnen solliciteren.

 6. De brief is uitvoerig en bevat heldere en sterke punten om in aanmerking te komen voor een passende baan in de beveiligingsbranche. Deze originele brief is zeker geschikt om op te vallen tussen de vele kandidaten. Voor mij is de basis van de brief belangrijk. Het is mijn bedoeling om de brief te personaliseren .

 7. Sven Stekeburg

  het is superhandig dat jullie zulke dingen openbaar zetten voor mensen die niet weten hoe ze een brief moeten schrijven en zo kunnen ze wel even stiekem afkijken maar ik vind het helemaal goed , super idee!

 8. Deze voorbeeld past erg goed bij mij. Ik zou deze daarom graag als voorbeeld willen gebruiken

 9. I.Overdijkink

  Dit is een uitstekende brief die me zeer aanspreekt. Ik zou hem graag gebruiken voor een sollicitatie als beveiliger. Dank voor uw medewerking!

 10. ik vind het een goede tip, veel aandachtspunten die je kan meenemen, is een echte aanrader voor de personen die voor het eerst gaan solliciteren. en aangezien het speciaal is gericht voor een bepaald groep/baan in dit geval het beveiliging en volgens mij op de locatie luchthaven schiphol amsterdam….

 11. Dit model van motivatie brief lijkt me zeer handig.
  Ik ga hem aan een kennis laten zien.
  Hij kan het mooi gebruiken.
  Hij heeft vele jaren ervaring al opgedaan dus kan hij nu lekker up to the next level.
  Naar mijn inziens zal dit brief zijnn kansen sterk vergroten.
  Dit brief is een echte aanrader. Top!!

 12. ik ben heel leuk en gezelig maar deze brief vind ik echt geweldig. danku voor het beschikbaat stellen van deze brief het zal veel mensen helpen bij het vinden van een nieuwe levens doel. schriven moet je kunnen zeg ik altijd. het is een ding om goed te kunnen praten maar het is iets anders om goed te kunnen schrijven.

 13. Fijne brief waar ik veel informatie uit kan halen. Inmiddels al een tijd zonder een baan en solliciteren is iets wat ik jaren geleden voor het laatst gedaan heb.
  Hoop dat ik voldoende informatie heb om nu een goede brief te schrijven en hopelijk eindelijk een baan te krijgen.

 14. perfecte brief ik ga deze zeker aanraden aan een vriend van mij. ik ga de brief zelf ook als voobeeld gebruiken. je omschrijft hier duidelijk wat je hebt gedaan en wilt. alles netjes verwoord en toch gedurft. Zulke motivatie brieven zijn weinig te vinden. echt een top brief roan. je hebt ons er heel erg mee geholpen.

 15. Handig om als voorbeeld te gebruiken. ik ben momenteel ook opzoek naar een uitdagende baan in de beveiliging. Fijn om tips te ontvangen voor het maken van een goede brief en uit alle aanmeldingen gekozen te worden en juist op te vallen. daar het voor mij jaren geleden is dat ik ooit een sollicitatiebrief moest schrijven.

 16. Ik denk dat deze voorbeeldsollicitatiebrief mij een heel eind de goede richting op kan wijzen. Bedankt.

 17. Het is goed om ergens inpiratie vandaan te halen als je even niet meer weet wat je moet schrijven om je motivatie te laten uiten op een brief. Dan is dit wel een goede bron om weer een goede motivatie op te stellen.

 18. Het is goed om ergens inpiratie vandaan te halen als je even niet meer weet wat je moet schrijven om je motivatie te laten uiten op een brief. Dan is dit wel een goede bron om weer een goede motivatie op te stellen.

 19. altijd handig om tips en advies te krijgen voor een goede brief en uiteindelijk aangenomen te worden!

  1. Ik vindt deze brief een gemotiveerd voorbeeld brief deze persoon laat in alles zien dat hij of zei heel graag bij dit bedrijf wil werken en benadrukt zijn kwaliteiten en werk ervaring uitstekend

  1. Daar het voor mij jaren geleden is dat ik ooit een sollicitatiebrief moest schrijven, is deze voorbeeld motivatiebrief een welkomen.

 20. daar ik voor het eerst ga solliciteren , na het behalen van mijn beveiligersdiploma
  vind ik het fijn om aandachtspunten , tips en andere belangrijke dingen mee te krijgen
  die mij ook goed maken in het opvallen tussen waarschijnlijk heel veel reacties op een vacature
  Net het zetje in mijn rug te geven om uit genodigd te worden voor een gesprek en mijn motivatie duidelijk te kunnen maken waarom ik een geschikte medewerker voor het bedrijf zou kunnen zijn

 21. fijn om tips te ontvangen voor het maken van een goede brief en uit alle aanmeldingen uitgekozen te worden en juist op te vallen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Brieven te kopiëren na minimaal 200 karakter reactie