Motivatiebrief vakkenvuller

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Vakkenvuller is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Corbin Postema
Kerkstraat 58
6671 AN Zetten

Jazzy Radix
Heerlerweg 191
6367 AH Voerendaal

Zetten, [DATUM]

Betreft: vacature vakkenvuller

Geachte heer Radix,

Vandaag zag ik in uw supermarkt de vacature voor vakkenvuller. Graag wil ik via deze motivatiebrief laten weten geïnteresseerd te zijn in deze functie.

In de functieomschrijving geeft u aan op zoek te zijn naar een vakkenvuller met een hands on mentaliteit. Daarnaast moet deze persoon oog voor detail hebben en netjes kunnen werken. Na het lezen van de vacature herkende ik mijzelf hierin. Ik pak dingen meteen aan en houd van een overzichtelijke werkomgeving. Ik houd mijn werkplek graag netjes.

Ik ben 16 jaar en zit momenteel in 5 HAVO. Ik wil graag een wat extra geld verdienen op een manier die te combineren is met school. Stilzitten past niet bij mij, daarom is een baantje als vakkenvuller de perfecte manier om aan het werk te zijn. Eerder heb ik werd gehad als krantenbezorger. Omdat dit niet meer in mijn schoolschema paste moest ik hiermee stoppen. Als vakkenvuller zijn de werkzaamheden afwisselender en werk je samen in een jong en gezellig team. Het werk als vakkenvuller spreekt mij hierdoor meer aan.

Omdat ik snel leer ga ik er vanuit dat kassawerkzaamheden mij ook prima af zullen gaan. Ik ben gemakkelijk aanspreekbaar en help mensen graag op weg. Wanneer er tijd voor is hou ik van een lolletje. U zoekt een vakkenvuller tot 12 uur per week, ik ben beschikbaar buiten school om.

Hopelijk heeft u via mijn motivatiebrief een goede indruk kunnen krijgen. Het lijkt mij erg leuk om vakkenvuller in uw supermarkt te zijn. Ik hoop dat u daar hetzelfde over denkt. Ik hoor graag van u of ik op gesprek mag komen.

Met vriendelijke groet,

Corbin Postema

download-breed

9 gedachten over “Motivatiebrief vakkenvuller

 1. Rimon

  Ik ben ook op zoek naar een bijbaan vakkenvuller. Fijn wanneer je zulke brieven tegenkom om je te inspireren.

  Reageren
 2. Mike Paulus

  Ziet er goed uit! Leuke, vlotte brief waaroin voldoende informatie gegeven wordt over de funcite maar ook mezelf. Ik zou deze brief heel graag gebruiken in mijn zoektocht naar een bijbaantje!!

  Reageren
 3. teckel

  Beste beheerders van deze site,
  Ik ben blij dat jullie deze site gemaakt hebben en ik vind het fijn dat ik van deze site wat kan leren over hoe ik een goede solicitatiebrief te maken en misschien door deze brief een bijbaantje te krijgen voor door de week en in het weekend.

  Reageren
 4. Daan

  Hele fijne basis om te soliciteren bij supermarkten bedankt!

  Reageren
 5. Otman

  Ziet er leuk uit, ik ga uiteraard aanpassingen aanbrengen in het geheel. Maar de opbouwende manier laat ik gewoon staan. Zeer overzichtelijk ook zo! Hartelijk bedankt! :D En nu maar hopen dat ik wordt aangenomen :S.

  Reageren
 6. najm

  hele goeie sollicitatiebrief ik zou het graag willen gebruiken voor school, omdat we een opdracht hebben gekregen om een cv en sollicitatie brief te maken

  Reageren
 7. L

  ik vind het en mooie en goede motivatiebrief, ik hoop dat het mij gaat helpen bij het maken van mijn eigen motivatiebrief, alvast bedankt voor het maken van zo een goed voorbeeld. ik hoop ook dat andere mensen er ook baad bij hebben.

  Reageren
 8. shamla

  Dit is een hele goed motivatiebrief. Doordat ik deze brief heb gelezen heb ik tips gekregen over hoe ik een motivatiebrief kan schrijven. ik weet nu dat ik duidelijker moet zijn en meer dingen moet gaan schrijven in de motivatiebrief. Zowel op het gebied persoonlijk als de werkervaring.

  Reageren
 9. Marco

  Een mooi en leuk voorbeeld van een vakkenvullerbrief. Leuk daarvoor ook voorbeelden beschikbaar zijn.
  Bedankt hiervoor.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.