Motivatiebrief secretaresse

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Secretaresse is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Busra Wirtz
Brede Englaan 38
1272 GR Huizen

Rosella Steenis
t Spil 165
1141 SH Monnickendam

Huizen, [DATUM]

Betreft: vacature secretaresse

Geachte mevrouw Steenis,

In uw vacature las ik dat u op zoek bent naar een secretaresse die een breed scala aan werkervaring en vaardigheden heeft. Omdat ik mezelf herken in de vacature heb ik meteen een motivatiebrief geschreven. Na drie jaar werkzaam te zijn bij [BEDRIJF] is het tijd voor een nieuwe omgeving met meer uitdaging.

Mijn opleiding op MBO-niveau heb ik vier jaar geleden behaald. Daarna ben ik meteen begonnen als secretaresse. De afgelopen jaren heb ik mezelf kunnen ontwikkelen in het vak. Als secretaresse ben ik flexibel ingesteld, de agenda moet indien nodig binnen no time aangepast kunnen worden. Dit leid soms tot een race tegen de klok. Dit is voor mij een uitdaging. Doordat ik stressbestendig ben houd ik altijd mijn hoofd koel en kan ik accuraat mijn werk blijven doen. Als een collega mijn hulp nodig heeft help ik die graag uit de brand.

Als secretaresse ben je het eerste aanspreekpunt, daarom vind ik het belangrijk mensen zo goed mogelijk op weg te helpen. Ook het filteren van belangrijke en minder urgente situaties hoort hierbij. Hierbij houd ik altijd het belang van de klant en het bedrijf in het oog. Door de communicatie op en helder te houden blijven beide partijen op de hoogte. Dit kan via schriftelijke correspondentie of telefonisch. Dit doe ik zowel in het Nederlands en het Engels, hetzij schriftelijk of mondeling.

Omdat ik dagelijks vele documenten moet behandelen is een gestructureerd systeem van uiterst belang. Ik kan met verschillende documentatiesystemen overweg. Hierdoor kan ik dossiers snel opzoeken en uitgeven. Bij het organiseren van vergaderingen en presentaties is het zaak dat ik ter voorbereiding de juiste stukken aanreik. Omdat ik zelf goed voorbereid ben kan ik effectief meedenken wanneer er zich een probleem voordoet. Als secretaresse vind ik het leuk om oplossingsgericht bezig te zijn.

Wat voor mij deze functie als secretaresse aantrekkelijk maakt is het opmaken en verzorgen van offertes. Hier heb ik al ervaring mee, maar zou dit graag verder uitbreiden. Agendabeheer is een van mijn sterkere punten, gezien de grootte van uw bedrijf zie ik hier meer uitdaging in. In de vacature staat dat u op zoek bent naar een secretaresse die flexibel, en vijf dagen in de week beschikbaar is. Momenteel werk ik vier dagen en zou graag fulltime aan de slag gaan.

Dank u wel voor het lezen van mijn motivatiebrief voor de functie van secretaresse. Wanneer u in mij een goede kandidaat vindt, word ik graag uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens een gesprek kan ik mijn motivatiebrief en CV mondeling toelichten.

Met vriendelijk groet,

Busra Wirtz

download-breed

10 gedachten over “Motivatiebrief secretaresse

 1. geel

  Een goed voorbeeld van hoe een motivatie eruit moet komen te zien. Hier kan ik zeker wat mee. Het is een goed begin, waar nog aan gewerkt kan worden om er wat persoonlijks van te maken. Met wat aanpassingen heb je al een gepersonaliseerde sollicitatiebrief met eigen werkervaring erin verwerkt. bedankt!

  Reageren
 2. Tonny Grootenboers

  Hele goede brief, een goede basis voor een perfecte motivatie.

  Reageren
 3. nathalie

  deze brief is zeker een goede basis voor mijn motivatie , hier kan ik weer verder mee, bedankt.

  Reageren
 4. Constance Werdekker

  Ik zat al dagen met mijn handen in mijn haar en zag nu deze erg goede goede brief hier kan ik echt wel wat mee. Een goede basis om om verder mee aan de slag te gaan. Erg fijn. Ga er gelijk vandaag mee aan de slag.

  Reageren
 5. Lilian

  Ik vind dit een zeer goed voorbeeld van een sollicitatiebrief voor een secretaresse. Deze wil ik wel graag hebben. Alvast bedankt.

  Lilian

  Reageren
 6. Lena

  wat een fijne brief. kan deze goed als hulpmiddel gebruiken

  Reageren
 7. Jose

  Een erg goede brief. Hopelijk krijg ik hiermee de mogelijkheid om op gesprek uitgenodigd te worden en zo een nieuwe baan te vinden.

  Reageren
 8. Judith

  Ik zat al dagen met de handen in het haar. Nu heb ik een goed voorbeeld volgens de starmethorde.
  Dank jullie wel.

  Reageren
 9. lisa

  dit komt zeker van pas. bedankt!

  Reageren
 10. Carla

  Wat een goed voorbeeld van een sollicitatiebrief zeg. Hier kan ik wel iets mee. Een goede basis om verder mee aan de slag te gaan. Erg fijn.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.