Motivatiebrief magazijnmedewerker

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Magazijnmedewerker is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Walt Houwer
Pelmolen 112
1823 GR Alkmaar

Ton Sen
Druivenstraat 169
1326 HE Almere

Alkmaar, [DATUM]

Betreft: vacature magazijnmedewerker

Geachte heer Sen,

Op de Indeed.nl stuitte ik op de vacature voor magazijnmedewerker. Deze functie sluit goed aan bij mijn huidige werkervaring. Middels deze motivatiebrief solliciteer ik graag naar de functie als magazijnmedewerker bij Drummels Logistics.

Momenteel ben ik werkzaam als magazijnmedewerker bij Phillis Morton, omdat de fabriek gaat sluiten ben ik op zoek naar een ander bedrijf waar ik mijn vak kan uitoefenen.  Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om flexibel te zijn, net dat beetje extra geven wanneer er een grote order verwerkt moet worden of als er een collega ziek is. Dat maakt mij meteen een teamplayer, het is fysiek zwaar werk waar je elkaar soms een handje moet helpen.

Ik heb vorig jaar mijn rijbewijs BE behaald en mijn heftruckcertificaat. Ook heb ik een cursus MS-office gevolgd, dit kan altijd van pas komen, dat blijkt ook uit uw vacature. In mijn huidige functie als magazijnmedewerker werk ik met een internationaal gezelschap, naast Nederlands kan ik mij ook in het Engels uitdrukken. Goed met elkaar kunnen communiceren draagt bij aan een gezellige werksfeer, iets waar ik veel waarde aan hecht. Los van een goede sfeer staat doorwerken centraal, ik ben een echte aanpakker die accuraat te werk gaat.

Wat mij aantrekt zijn de extra werkzaamheden als magazijnmedewerker, zoals het meedenken over efficiëntere verwerkingsprocessen. Dit is de reden dat ik bij uw bedrijf solliciteer. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Hopelijk heeft u hiermee een goed beeld van mij als magazijnmedewerker en nodigt u mij uit op gesprek. Ik beantwoord graag eventuele vragen tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Walt Houwer

download-breed

7 gedachten over “Motivatiebrief magazijnmedewerker

 1. beppie

  geen idee wat ik hier kwijt moet maar ik wil graag deze brief gebruiken om eens te kijken of ik opval bij een werkgever die ik gevonden heb. Die werkgever heeft echt mijn droombaan maar nu wil ik graag een droombrief om mijn kansen te vergroten

  Reageren
 2. Anoniem

  Deze brief heeft mij enorm geholpen en daarom ga ik ‘m weer gebruiken.

  Reageren
 3. John

  Deze brief heeft mij enorm geholpen

  Reageren
  1. Remko Albers

   goed opgebouwde brief ga deze brief als voorbeeld gebruiken om te solliciteren
   Hopelijk wordt dat een succes

   Reageren
 4. Chantal

  Het is een duidelijke brief waar je makkelijke een eigen draai aan kan geven.

  Reageren
 5. Rob Krijgsman

  Een prima brief, met een uitstekende motivatie erin verwoord. Ik ben blij verrast te zien dat er inmiddels voldoende sites zijn, waaronder deze, die behulpzaam kunnen zijn bij het schrijven van een pasende sollicitatie brief.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.