Motivatiebrief doktersassistent

Omdat het schrijven van sollicitatiebrieven niet gemakkelijk is bieden we gratis te downloaden voorbeeld sollicitatiebrieven aan. Laat een reactie achter onderaan de pagina en deze voorbeeld sollicitatiebrief Doktersassistent is gratis te downloaden.
LET OP: tekst kopiëren van een andere site of nietszeggende tekst als reactie wordt automatisch herkend en afgekeurd.

Şeyda Botman
Cornelis Dopperstraat 80
7558 GM Hengelo

Gerda Wittehorst
Postweg 118
7884 PK Barger-Compascuum
Hengelo, [DATUM]

Betreft: vacature doktersassistent

Geachte mevrouw Wittehorst,

Vol enthousiasme las ik de vacature voor doktersassistent binnen uw praktijk. Mijn voormalig docent wees mij op de functie waarop ik meteen besloot te reageren. Middels deze motivatiebrief wil ik mijzelf kandidaat stellen voor de functie als doktersassistent.

In [JAAR] heb ik mijn diploma tot doktersassistent behaald, deze opleiding volgde ik op het ROC in Roosendaal. Momenteel werk ik als invaller bij verschillende praktijken. Hoewel ik veel voldoening haal uit mijn werk zou ik graag deel uit willen maken van een vast team.

Als eerste aanspreekpunt moet ik alles helder overbrengen.  Goed contact  tussen de patient en mij vind ik erg belangrijk. Ik heb ervaring met het NHG triagesysteem en het werken volgens protocollen.  Hetgeen het werk extra dimensie geeft is het verrichten van kleine medische onderzoeken.

Het werk heeft erg veel om handen, doordat ik flexibel ben ingesteld ervaar ik dit niet als stress. Multitasken gaat mij erg goed af, hier haal ik zelfs energie uit. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook binnen een team functioneer ik goed. In het digitale tijdperk weet ik mijn weg uitstekend te vinden, geautomatiseerde patiëntendossiers aanleggen en beheren zijn geen enkel probleem. Door mijn werkervaring bij verschillende praktijken ken ik inmiddels verschillende systemen

Het werk als doktersassistent geeft mij erg veel voldoening. Hopelijk ziet u in mij de juiste kandidaat en nodigt u mij uit voor een kennismakingsgesprek. Het lijkt mij erg leuk om uw team te versterken.

Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Şeyda Botman

download-breed

Een gedachte over “Motivatiebrief doktersassistent

  1. Anissa

    Ik vind het een super goeie sollicitatiebrief en het heeft mij heel erg geholpen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 3000 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.